Moet u een Raclette-apparaat schoonmaken voor gebruik?

Tobias de Koning

Ja. Het apparaat moet de "vitamine K" hebben, een stof die nodig is om een goede hydratatie van de huid te behouden. Wanneer een raclette wordt gedragen in natte en warme omstandigheden, de vitamine K niveaus zijn niet in staat om zo hoog te blijven als wanneer het droog of op een hogere temperatuur wordt gedragen. Het is daarom noodzakelijk om een lotion toe te passen voor en na gebruik.

Is het waar dat een lotion wordt gebruikt om een raclette te voorkomen?

Ja, maar alleen als je er zeker van wilt zijn dat de raclette schoon is en geen vuil of andere stoffen bevat. Een goede lotion zal zeer hydraterend zijn voor de huid en zal ook vitamine K bevatten. Om een lotion toe te passen, week een katoenen bal in wat warm water. Breng de bal aan op je huid in kleine cirkels, zodat de katoenen bal wordt geabsorbeerd in de huid. Wrijf vervolgens je gezicht met de bal totdat je huid jeukt. Als de bal te lang nat in de huid blijft, kan dit jeuk, verbranding en andere huidproblemen veroorzaken. Als u geen jeuk of verbranding voelt, spoel dan gewoon de katoenen bal met koud water en laat het op uw huid.

Wat voor soort producten worden gebruikt om een raclette te voorkomen?

Er zijn verschillende soorten lotions die u kopen om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. U vindt er verschillende merken in de markt. Sommigen van hen zijn zeer effectief, maar velen van hen hebben geen bescherming van de huid op alle. Ik denk dat er betere manieren zijn om de huid te beschermen tegen de zon, als je het hebt. Sommige producten kunnen minerale oliën bevatten, maar ze mogen nooit in de zon worden aangebracht. Ze kunnen huidirritatie veroorzaken. U moet producten gebruiken die natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals zonnebrandcrème, die ook titaniumdioxide, zinkoxide, enz.

Het type lotion dat ik hieronder zal beschrijven is wat ik gebruik op mijn eigen huid. Ik heb een klein beetje huid met een lichte huidskleur, dus ik denk dat het genoeg is om het te gebruiken zonder al te veel probleem. Het zal ook voor u werken als uw huid een beetje dieper is. De ingrediënten zijn te vinden op de achterkant van de fles. Ze zijn: Aloë Vera, Glycerine, Kaliumhydroxide, PPG-3 Dimethicone, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylparaben, Natrium hyaluronate, Propylparaben, Dioctyl glucoside, Disodium EDTA, Methylparaben. Dit is wat dit product onderscheidt van andere items zoals Mepra Koekenpan. (Als je het zelf wilt proberen, gebruik dan geen alcohol). De formule heeft een licht en zeer natuurlijk gevoel, met een lichte geur. De hydraterende crème is ongeveer hetzelfde. Ik gebruikte de crème om de formulering te proberen. Er is geen alcohol en er zijn geen conserveringsmiddelen in de formule. De verpakking is eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Ik vond hoe de formule kwam samen goed, de ingrediënten zijn opgenomen in de ingrediënten, niet op de doos. Ik vond ook hoe het kwam verpakt. Ik doe de room in een flesje met deksel. Het duurde ongeveer 2 uur om mijn gewenste pH te bereiken. Zoete Aardappel Oven is echter het proberen waard.

De andere dag kreeg ik een andere e-mail van een klant die had een soortgelijke ervaring met een ander merk. Hij vertelde me dat hij probeerde dit product en hij zei dat het de meest teleurstellende aankoop die hij ooit heeft gemaakt. Ik kon de opwinding zien die dit product in hem aanwakkerde en ik was geïntrigeerd om er meer over te weten te komen. Ik moet u meteen vertellen dat het product niet voor bangeriken is. Zie ook de vergelijking raclette. Als u niet zeker bent over het gebruik van een crème met een pH onder de 4, maak je geen zorgen over.