Over mij

Tobias de Koning

In 2007 werd ik geïnterviewd door het tv-programma "Fikter", in een poging om mijn mening te krijgen over een verscheidenheid van onderwerpen. Ik had veel vragen voor de interviewer, en ik wil deze echt delen. Om dit te doen, moest ik mijn blog voor te leggen aan mijn host webmaster (Koonin) en hij stond me toe om de vragen post in zijn blog. Ik moest hem ook alle details van de vragen geven en ze beantwoorden. Als u meer wilt lezen over het interview, u terecht op deze link. Ik heb ook het originele interview transcript dat beschikbaar is van mijn site. Het was een interessante ervaring, en het is echt interessant voor mij om de reacties die dit leidde tot te zien. Ik hoop dat deze blog is nuttig voor u!

Als u dit artikel wilt bespreken over een onderwerp met betrekking tot mijn blog, u een bezoek aan de discussie van mijn blog forum en post daar.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een enorme raclette liefhebber ben. Maar ik wist niet wat het was om daadwerkelijk betrokken te raken bij de scène en krijgen om alle raclette liefhebbers te ontmoeten. Toen ik zag dat jullie geïnteresseerd waren in de scène, besloot ik met jullie mee te gaan omdat jullie de beste zijn. Ik ben echt blij en ik hoop dat ik jullie kan helpen. Ik ben een freelance blogger en ik ben al in de gemeenschap voor een tijdje nu. Toen ik de uitnodiging van jullie kreeg, wist ik niet zeker of ik het kon. Het is echt moeilijk om de eerste stap te zetten. Daarom wil ik jullie laten weten dat ik het heel graag wil doen. Mijn belangrijkste doel is om te helpen en om meer raclette liefhebbers te helpen, want ik weet dat dat meer mensen die op het hek zal helpen.

En hier is mijn lijst. Deze lijst is zo groot dat het onmogelijk is om ze allemaal hier toe te voegen.

Ik ben geboren in 1973 in Amsterdam en ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht met een graad in Economie. Toen ik mijn vriendin voor het eerst ontmoette in de zomer van 2001, studeerde ze aan de Universiteit Utrecht. Ze gaf economie en financiën les, en ze was geïnteresseerd geraakt in mijn blog.

In 2004 ben ik naar Oxford gegaan en ben ik gepromoveerd in Quantitative Finance. De cursus was zeer interessant, en ik had een geweldige tijd. Echter, toen ik aankwam op de universiteit, ontdekte ik dat ik een man was geworden. Om naar de universiteit te kunnen, moest ik een genderbeoordeling ondergaan, en de universiteit bleek zeer conservatief te zijn. Daarom kon ik geen student zijn. Dus besloot ik de baan van promovendus op te geven en me te concentreren op het starten van een blog over financiën en economie. Ik begon te schrijven over die blog en in 2013 besloot ik er een bedrijf van te maken.

Carrière

Toen ik klaar was met school, besloot ik dat ik een jaar bij een reclamebureau wilde werken om te zien hoe het was. Ik had geen ervaring in marketing of reclame, maar ik vond het idee om de klanten iets speciaals te kunnen geven, iets persoonlijks.

Ik begon te werken in de reclame een beetje later en de baan bood meer mogelijkheden. Ik werkte in een bureau met een reclameportfolio en ze boden me een baan aan om te werken aan een project dat een van hun campagnes voor een Nederlands biertje zou zijn. Hierna wist ik dat ik wilde werken met een persoonlijk merk dat anders is dan de grote merken. Toen ik de eigenaar van het bedrijf ontmoette, wist ik dat ik zou werken met een geweldig bedrijf dat wist wat ze deden. Ik wilde deel uitmaken van iets speciaals.

Mijn doel

Mijn passie is om je kennis te laten maken met de schoonheid van Nederland en het Nederlandse volk. Ik ben gepassioneerd door mijn land en zijn mensen en ik wil je de schoonheid laten zien die Hollands is en die je ook in je eigen land ontdekken.

Ik hou ervan om mijn mooie foto's met je te delen. Deze blog is voor u om over te komen en om de schoonheid en de mensen van dit land te ervaren. Geniet van deze blog en als je een fout te vinden schrijf me een bericht, zodat ik het zo snel mogelijk kan oplossen. Ook wil ik u uitnodigen om een reactie achter te laten en als je van mijn blog laat een review :) Volg me op mijn Facebook of Twitter. Als je van deze blog of deze blog klik dan op de volgende link naar mijn persoonlijke website te bezoeken.