Wat kan er nog meer worden gebruikt met Raclette?:)

Tobias de Koning

"Dat is een vraag voor een andere blog. Weet je wat nog meer? Je het gebruiken om te tekenen. U een foto van uw raclette!

De tekening was niet erg goed, dus heb ik besloten om een aantal verbeteringen aan te brengen. Zo ziet de tekening er nu uit.

En laten we nu eens kijken hoe de foto eruit ziet in actie.

Hier kunnen we zien dat het wit niet altijd zichtbaar is. Dit is te wijten aan de camera en een licht dat is op de hele tijd. Het zwart is ook zichtbaar in sommige delen van de tekening.

Deze foto laat ook zien hoe de raclette er in sommige gevallen uit zou kunnen zien. De twee cirkels op de foto zijn op het hoofd van de raclette en de ene in het midden is de raclette's voet. Op dezelfde manier is Pannenkoeken Koekenpan een testrun waard. Hier zijn enkele voorbeelden van mijn tekening. Ik heb een witte lijn rond de raclette toegevoegd en het is niet zichtbaar wanneer het in de tekening is. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Vriezer Schuur. Dit is een foto van een film die ik in mijn studio deed. De raclette was er niet. Het was alleen voor de foto. Het was misschien geen exacte kopie. Ik wilde dat het er zo uitzag in mijn tekening, maar het lijkt er nog steeds op dat het gedrukt is. Maar hoe kan ik het laten lijken alsof het een afgedrukte foto is? Je bent niet de enige die me deze vraag stelt. Als je het mij vraagt: hoe laat ik mijn raclette eruit zien als een gedrukte afbeelding? Dan zal ik je in één woord antwoorden: dat kan je niet. Er is geen gemakkelijke manier om dat te doen. Maar ik zal proberen uit te leggen hoe. U hier een van de originele prints krijgen als u uw eigen gedrukte versie wilt kopen. Hier zal ik u presenteren met een snelle stap-voor-stap tutorial over hoe je je eigen gedrukte raclette te maken. En immers, de beste manier om te leren is door te doen!

Het maken van uw eigen gedrukte Raclette

We weten allemaal dat we een geprinte raclette kunnen maken met een printer en een beetje geduld.