Wie heeft ervaring met Raclette van Tedi?

Tobias de Koning

Heb ik gedaan. Dus hier is het mijn ervaring, die mijn persoonlijke mening. Ik ben een professionele schrijver en ik denk dat veel van jullie die er kunnen profiteren van deze. In een notendop: Als je al eerder een van mijn posts hebt gelezen, weet je dat ik een grote fan ben van Tedi van der Laan. In feite had ik een interessante ervaring met Tedi toen ik in een raclette-supply winkel in Londen was en was erg onder de indruk van zijn vaardigheid en creativiteit. In korte tijd had ik een exemplaar van "Racing Without Raclette" en een goede vriend van mij uit Nederland was op zoek naar een e-bike om in te gaan racen. Hij pakte de e-bike en ik gaf hem.

Ik wilde gaan aan de andere kant van de wereld en vind een racer dus ik was blij om mijn eerste zending raclette ontvangen. Ik wist echter niet zeker of ik Nederland wilde verlaten om te racen. Echter, één nacht zat ik thuis tv te kijken en ik zag een groot pakket van een raclette dat mij werd geleverd. Ik werd er meteen door aangetrokken en werd enthousiast om het uit te proberen. Dus ik kocht het, en het was tijd om naar Nederland te vliegen. Ik had geen idee dat ik in korte tijd een raceprof zou worden. Ik was gewoon blij te hebben gevonden iemand die zou kopen me dat raclette, zodat ik kon concurreren en winnen tegen raclette raclette. Ik heb racen voor de laatste 2 jaar. Het is echt een leuke en spannende hobby. Ik weet dat als ik concurreer ik geen voorsprong zal hebben, dus dat is het belangrijkste voor mij. Ook Wadenoijen Wok zal een proefrun zijn. Ik was erg blij dat ik een organisatie als Racing Vlaanderen had gevonden. Ik kijk ernaar uit om mijn toekomstige teamgenoten in het team te ontmoeten. Voor meer informatie bezoek onze website.

Andrea Sannino en Luca Caruso zullen ook aanwezig zijn bij de race. De twee renners werden geselecteerd om hun nationale teams te vertegenwoordigen in het seizoen 2016, dat begon met een elite tijdrit evenement in Tirreno-Adriatico in maart. Luca Caruso werd gekozen voor de wereldkampioenschappen in de tijdrit in Parijs-Nice. Sannino, die werd geselecteerd om de leider van de race te zijn, zal haar eerste race op eigen bodem rijden op de editie van dit jaar. Dit is belangrijk als je het vergelijkt met Milkshake Maken Blender. Ze begon haar racecarrière als profrenner in 2007 en heeft sindsdien enkele succesvolle resultaten geboekt in het peloton, waaronder een zilveren medaille op de Europese Kampioenschappen van 2008 en derde op de Olympische Spelen van 2012. In 2013 won ze de etappe van de Ronde van Vlaanderen. Dit maakt dit product onderscheiden van items zoals raclette vergelijk. Andrea Sannino In 2014 won Sannino de nationale kampioenschappen, waar ze ook werd gekozen als een van de zes nationale wegwedstrijdwinnaars. Ze werd ook geselecteerd om te rijden in de Olympische Spelen van 2014. Haar beste resultaat kwam in de Ronde van Polen van 2015. Vorig seizoen won ze de wegwedstrijd van de Ardennen Classic, een van de beste klassiekers ter wereld.